Diensten

Bezoekafspraken

Al onze salesprofessionals hebben, naast een HBO opleiding, jarenlange ervaring met cold calling. Bij GRG hebben we hen verder opgeleid om voor u de beste bezoekafspraken te maken. Wij bellen altijd vanuit uw naam en juist daarom is het van belang dat zij op alle niveaus een goed inhoudelijk gesprek aan kunnen gaan. Wij gebruiken geen scripts maar weten mensen te overtuigen met onze kennis over de USP’s van uw bedrijf. Een afspraak voor u maken met een CFO/CEO van een top 500 organisatie is voor ons dus ook geen probleem.

Koude bezoekafspraken

Veel bedrijven lopen in de dagelijkse praktijk tegen praktische problemen aan. U moet altijd bedacht zijn op zaken die plotseling uw aandacht opeisen. Als een gevolg hiervan kunnen vitale zaken, zoals bijvoorbeeld structurele marktbewerking , niet altijd die aandacht krijgen die ze behoeven. Daarnaast vindt slechts een enkeling het prettig om de telefoon te pakken en te proberen doelgericht afspraken te maken met een potentiële klant. Door de samenwerking met GRG kiest u in de regel voor een continue toestroom van hoogwaardige bezoekafspraken.

Warme bezoekafspraken

Ook het structureel contact onderhouden met bestaande relaties is iets wat niet altijd die aandacht krijgt die het zou moeten krijgen. Terwijl u juist hier dikwijls een groot omzetpotentieel kunt benutten. Vaak is het eenvoudiger om met een bestaande, tevreden, klant opnieuw om tafel te gaan om bijvoorbeeld uw uitgebreide of vernieuwde dienstverlening te bespreken. Daarnaast kan uw relatie in een onderhoudsgesprek aangeven of zij nog tevreden is en waar de eventuele wensen liggen. Wij hebben reeds bij veel klanten op deze, relatief eenvoudige, wijze hun omzet zien toenemen.

GRG Groeidesk

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft GRG een concept kunnen ontwikkelen, dat u volledig ontzorgt en er in hoge mate aan bijdraagt dat u alsnog het optimale uit uw kostbare eerste contacten haalt. Volledig no cure no pay uiteraard, zoals u van ons mag verwachten.

Het is zonde van uw initiële investering om deze potentieel waardevolle contacten in de loop der tijd te laten verwateren doordat u er bijvoorbeeld door andere prioriteiten zelf niet optimaal aan toe komt en/of wellicht er ook niet altijd de juiste tools en kennis/vaardigheden in huis voor heeft.

Laat u bijstaan door GRG, specialist op dit gebied, zodat we samen structureel kunnen werken aan de groei van uw organisatie.

GRG Data

Wilt u, op welke wijze dan ook, de markt benaderen maar beschikt u zelf niet over een goede database? Wij kunnen deze voor u verzorgen en desgewenst voor u bezoekafspraken maken bij uw wensklanten, in welke branche dan ook.

Wij kunnen u voorzien van een selectie van bijna alle organisaties in Nederland. Ongeacht of het nu zorg, onderwijs, profit, overheid, industrie of de financiële dienstverlening betreft. Wij kunnen u de meest actuele gegevens van de decisionmakers in de verschillende functiegroepen leveren.

Daarnaast kunt u GRG inzetten voor het up to date maken van uw eigen database. Wij zorgen ervoor dat alle alle gegevens van uw suspects, prospects en/of relaties weer courant zijn alvorens er aan verdere marktbewerking gedaan kan worden.

Op deze wijze kunt u veel gerichter uw marketing uitingen vorm geven.

Strategisch Ondernemingsadvies

Na ruim 12,5 jaar waarin veel kennis en ervaring is opgedaan is er een heel betrouwbaar netwerk opgebouwd binnen bijna alle disciplines die er spelen om en rondom een organisatie.  Dit netwerk stellen wij graag tot uw beschikking.  Of het nu gaat om een financieringsvraagstuk, mobiliteitsvraagstuk, personeelsvraagstuk, facilitair vraagstuk of een heel ander vraagstuk. GRG fungeert hierbij als intermediair en procesbegeleider die voor haar netwerk staat en partijen met elkaar in contact brengt teneinde meerwaarde voor elkaar te creëren.

Wat is nu het voordeel hiervan voor u?

1) Sneller kunnen groeien
2) Één aanspreekpunt (GRG) voor alle vragen buiten uw core business
3) Kostenbesparing bij een gelijktijdige minimale zelfde kwaliteit van dienstverlening
4) Totale ontzorging zowel voor, tijdens als na het doorlopen van een traject
5) Zekerheid: GRG heeft jarenlange kennis en ervaring met de diensten en organisaties waarmee zij samenwerkt: GEEN sprong in het diepe!
6) GRG wordt primair betaald op het moment dat er een positief resultaat is bereikt: er is wat te verdelen!
7) Blije gezichten binnen uw totale organisatie