Bezoekafspraken

Al onze salesprofessionals hebben, naast een HBO opleiding, jarenlange ervaring met cold calling. Bij GRG hebben we hen verder opgeleid om voor u de beste bezoekafspraken te maken. Wij bellen altijd vanuit uw naam en juist daarom is het van belang dat zij op alle niveaus een goed inhoudelijk gesprek aan kunnen gaan. Wij gebruiken geen scripts maar weten mensen te overtuigen met onze kennis over de USP’s van uw bedrijf. Een afspraak voor u maken met een CFO/CEO van een top 500 organisatie is voor ons dus ook geen probleem.

Koude bezoekafspraken

Veel bedrijven lopen in de dagelijkse praktijk tegen praktische problemen aan. U moet altijd bedacht zijn op zaken die plotseling uw aandacht opeisen. Als een gevolg hiervan kunnen vitale zaken, zoals bijvoorbeeld structurele marktbewerking , niet altijd die aandacht krijgen die ze behoeven. Daarnaast vindt slechts een enkeling het prettig om de telefoon te pakken en te proberen doelgericht afspraken te maken met een potentiële klant. Door de samenwerking met GRG kiest u in de regel voor een continue toestroom van hoogwaardige bezoekafspraken.

Warme bezoekafspraken

Ook het structureel contact onderhouden met bestaande relaties is iets wat niet altijd die aandacht krijgt die het zou moeten krijgen. Terwijl u juist hier dikwijls een groot omzetpotentieel kunt benutten. Vaak is het eenvoudiger om met een bestaande, tevreden, klant opnieuw om tafel te gaan om bijvoorbeeld uw uitgebreide of vernieuwde dienstverlening te bespreken. Daarnaast kan uw relatie in een onderhoudsgesprek aangeven of zij nog tevreden is en waar de eventuele wensen liggen. Wij hebben reeds bij veel klanten op deze, relatief eenvoudige, wijze hun omzet zien toenemen.