Groei Realisatie Groep zoekt de beste mensen in de markt. Dit aangezien onze partners de beste resultaten verdienen en wij betrouwbare en succesvolle collega’s die zorgen dat we trots op ze kunnen zijn.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het iedere dag presteren op topniveau. Je bent samen met een salescaptain integraal verantwoordelijk voor één of meerdere (grotere) partners. Dat is in de praktijk heel breed en uitdagend. De functie beslaat namelijk het hele traject van opstart van een project tot en met de begeleiding/monitoring, data analyse, administratie, evaluatie en bijsturing. Het is een functie waarbij een grote mate van acuratesse, snelheid, flexibiliteit,stressbestendigheid, geduld en vaardigheid tot professioneel communiceren zowel intern als extern kernwoorden zijn.

Gevraagde ervaring

Voor het goed kunnen uitvoeren van de functie van projectmanager is aantoonbare succesvolle ervaring in een vergelijkbare functie een absolute must.

Gevraagde opleiding

Opleiding: Bij voorkeur een commercieel-economische opleiding (heao)/communicatie opleiding
Niveau: Hbo/wo

Aanvullende eisen

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: afspraak is afspraak. Fatsoen hebben wij hoog in het vaandel staan. We zijn open en direct en dat verwachten wij ook van nieuwe collega’s. Daarnaast verwachten wij een positieve levenshouding, discipline,inzet en een intrinsieke motivatie om altijd voor een zo tevreden mogelijke partner te gaan. Meer doen dan wat men verwacht is het credo . We zijn met afstand de beste in ons vakgebied, daar werken wij dagelijks hard aan en dat verwachten wij ook van jou.

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uur per week  :  16-40
Dienstverband  :  n.o.t.k.
Salarisindicatie  :  Bovengemiddeld
Toelichting  :  Wij laten onze projectmanagers graag meedelen in ons succes. Daar hoort ook een topbeloningsstructuur bij.

Contactpersoon

Contactpersoon : Anke de Boer
Telefoonnummer : 0345-229012
E-mailadres : adeboer@groeirealisatiegroep.nl