Groei Realisatie Groep zoekt de beste mensen in de markt. Dit aangezien onze relaties de beste resultaten verdienen en wij betrouwbare en succesvolle collega’s die zorgen dat we trots op ze kunnen zijn.

Als relatiemarketing specialist ben je verantwoordelijk voor het iedere dag presteren op topniveau. Dit vertaalt zich in de praktijk in de regel in het ontwikkelen van de relatie met prospects/relaties van onze partners. Dat is in de praktijk heel breed en uitdagend. Het varieert van het voeren van telefonische commerciele gesprekken met beslissers van in de regel middelgrote en grote organisaties, het uitnodigen van deze functionarissen voor events zoals seminars en round tables, ze voorzien van een mooi artikel of whitepaper tot ze verblijden met een persoonlijke attentie rondom een feestdag/jubileum of zelfs bijzondere gebeurtenissen in de persoonlijke sfeer .

Gevraagde ervaring

Voor het goed kunnen uitvoeren van de functie van relatiemarketingspecialist is aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie een absolute must. Een goede relatiemarketing specialist moet bij binnenkomst al van een hoog niveau zijn, waarna wij samen de stappen naar excellentie kunnen zetten middels coaching en training.

Gevraagde opleiding

Opleiding: Bij voorkeur een commercieel-economische opleiding (heao)/communicatie opleiding
Niveau: Hbo/wo

Aanvullende eisen

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: afspraak is afspraak. Fatsoen hebben wij hoog in het vaandel staan. We zijn open en direct en dat verwachten wij ook van nieuwe collega’s. Daarnaast verwachten wij een positieve levenshouding, discipline, inzet en een intrinsieke motivatie om de beste te zijn/te worden. We zijn met afstand de beste in ons vakgebied, daar werken wij dagelijks hard aan en dat verwachten wij ook van jou.

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uur per week  :  16-40
Dienstverband  :  n.o.t.k.
Salarisindicatie  :  Bovengemiddeld
Toelichting  :  Wij laten onze relatiemarketing specialisten graag meedelen in ons succes. Daar hoort ook een topbeloningsstructuur bij.

Contactpersoon

Contactpersoon : Anke de Boer
Telefoonnummer : 0345-229012
E-mailadres : adeboer@groeirealisatiegroep.nl