Groei Realisatie Groep zoekt de beste mensen in de markt. Dit aangezien onze relaties de beste resultaten verdienen en wij betrouwbare en succesvolle collega’s die zorgen dat we trots op ze kunnen zijn.

Als salesprofessional ben je verantwoordelijk voor het iedere dag presteren op topniveau. Dit vertaalt zich in de praktijk naar het voeren van telefonische commerciele gesprekken met beslissers van veelal middelgrote en grote organisaties en deze in minimaal 30 tot 90% van de gevallen laten converteren naar een bezoekafspraak. Bij “Nee” begint het gesprek bij ons en bij het niet halen van een doelstelling kijken wij altijd eerst waar wij het zelf hebben laten liggen, alvorens we onze blik eventueel werpen op externe factoren.

Gevraagde ervaring

Voor het goed kunnen uitvoeren van de functie van salesprofessional is aantoonbaar (zeer) succesvolle (telefonische) acquisitie ervaring een absolute must. Een goede salesprofessional moet bij binnenkomst al van een hoog niveau zijn, waarna wij samen de stappen naar excellentie kunnen zetten middels coaching en training.

Gevraagde opleiding

Opleiding: Bij voorkeur een commercieel-economische opleiding (heao)/communicatie opleiding
Niveau: Hbo/wo

Aanvullende eisen

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: afspraak is afspraak. Fatsoen hebben wij hoog in het vaandel staan. We zijn open en direct en dat verwachten wij ook van nieuwe collega’s. Daarnaast verwachten wij een positieve levenshouding, discipline, inzet en een intrinsieke motivatie om de beste te zijn/te worden. We zijn met afstand de beste in ons vakgebied, daar werken wij dagelijks hard aan en dat verwachten wij ook van jou.

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uur per week  :  16-40
Dienstverband  :  n.o.t.k.
Salarisindicatie  :   Tot driemaal modaal
Toelichting  :   Wij laten onze salesprofessionals graag meedelen in ons succes. Daar hoort ook een topbeloningsstructuur bij.

Contactpersoon

Contactpersoon : Anke de Boer
Telefoonnummer : 030-8773599
E-mailadres : adeboer@groeirealisatiegroep.nl